Nybyggeri

Adserballe & Knudsen udfører nybyggeri i både hoved- og totalentreprise. Under kategorien ”Træbyggeri” kan du læse om vores mere end 300 CLT-boliger, der er opført i totalentreprise i den almene sektor.

Herudover er vi aktive på det private marked, hvor vi udfører projekter for blandt andet ejendomsudviklere, investorer og pensionskasser. Vores projektfolk er typisk involveret fra de tidligste faser, hvor de bidrager til at forme det enkelte projekt.

Vi er store tilhængere af modeller, der sikrer tidligt samarbejde mellem entreprenør og rådgivere, da vi tror på, at det giver de bedste projekter, når vi sørger for rettidigt at integrere vores kompetencer i projekterne.

Vi udfører også erhvervs- og institutionsbyggeri og har inden for de seneste tre år både opført hotel, tandplejeklinik, børnehus og klubtilbud.

Bæredygtighedscertificeringer
Vi har erfaring med at udføre både svanemærkede og DGNB-certificerede byggerier. Herudover deltager vi løbende i både forsknings- og udviklingsprojekter, der vedrører både digital byggestyring, produktivitetsoptimering og bæredygtige tiltag. Læs mere under punktet ”Bæredygtighed”.

Referencer