Søg
Close this search box.

Vibehaven, Ringsted

Ved Køgevej i Ringsted opfører vi 72 attraktive familieboliger i et skrående landskab med rekreative fællesarealer for Boligselskabet Sjælland.

Kort om projektet

Der kommer boliger i forskellige størrelser, så der både er boliger til børnefamilier, singler, par og seniorer. Enkelte boliger får altan, og stueplansboligerne får et mindre privat udeareal ved hoveddøren til den enkelte bolig. Der kommer boliger i både et og to plan. Etplansboligerne kommer til at ligge i stueplan og toplansboligerne kommer man til via udvendig trappe og ligger i 1. og 2. sals højde.

Det bliver muligt at sætte sit eget præg på boligen, da boligerne bliver opført med kun enkelte indvendige skillevægge. Det giver boligerne en fleksibel indretning, og du har mulighed for at sætte ekstra skillevægge op og skabe flere rum i boligen. 

De nye boliger bliver placeret i centrum af Ringsted, der ligger midt på Sjælland. Med sin centrale placering er både institutioner, skole, indkøb, indbydende bymiljø og stationen i kort afstand fra boligerne.

Ringsted er en by i rivende udvikling. De seneste år er der blevet opført mange nye boliger og store indkøbssteder er kommet til.

Proces

Vibehaven er led i rammeaftalen BOLIG-III, som vi udfører i samarbejde med Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Holmsgaard Rådgivende Ingeniører og Thing Brandt Landskab.

Teknisk beskrivelse

Byggeriet bliver et rødt murstensbyggeri og kommer til at bestå af fem blokke i treetagers højde. Boligerne får energiklasse 2020, og der lægges vægt på at anvende miljø- og allergivenlige materialer. 

Der er stor fokus på at skabe et indbydende fællesareal med stisystemer, der går gennem området og med forbindelse til det bagvedliggende grønne parkområde.

ROLLE: Totalentreprenør
BYGHERRE: Boligselskabet Sjælland
ARKITEKT: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
INGENIØR: Holmsgaard A/S – Rådgivende Ingeniører
LANDSKAB: Thing Brandt Landskab
KONTRAKTSUM: 105 mio. kr.
PERIODE: 2022-2023

Nybyggeri

Sømmes Vænge, Roskilde

Nybyggeri

Søgården, Glumsø

Nybyggeri

Mariendalsvej, Frederiksberg