Bygbarhed er den vigtigste kvalitet i enhver byggesag, og vores højt specialiserede medarbejdere sikrer, at ambitiøse projekter rejser sig fra papir og model til at stå på byggegrunden i stål, glas og beton – og som en af de første entreprenører i Danmark opfører vi i disse år også en række store projekter i massive træelementer (CLT).

Vi sikrer bygbarhed ved at tage ansvar for de komplekse processer, der præger enhver byggesag. Vores fornemmeste opgave er at skabe et fælles fundament i byggeorganisationen og finde løsninger, der kommer alle interessenter til gode. Vi er ikke bange for at skride til handling, og vi læner os aldrig tilbage og overlader ansvaret til andre aktører.

Det er sådan, vi skaber fremdrift, kommer frem til gode løsninger og sikrer, at vi behandler hinanden ordentligt. Det er opskriften på en god byggeproces. Det er opskriften på bygherres succes.

Alle projekter er forskellige, og derfor er vi konstant nødt til at kombinere erfaring med modet til at tænke nyt og projektspecifikt.

Innovation og vovemod betyder, at vi fører an i udviklingen af vores fag, og vi skaber nye, mere omkostningseffektive og bedre tekniske løsninger til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi vil være markedets mest attraktive samarbejdspartner, og derfor udvikler vi konstant vores spidskompetencer – uanset om det gælder materialevalg, metoder eller medarbejdere.

Vi er din garanti for ordentlighed i alle led og fremdrift i byggeprocessen, og vi er ikke blege for at udfordre de største i branchen.

Rødder i tømrerfaget

Vi er tømrere af oprindelse, og herfra har vi arvet en særlig respekt for byggeriets kvaliteter og et skarpt fokus på den gode udførelse.

Det styrker både kvaliteten i byggeriet og sammenholdet på byggepladsen, at mange af vores medarbejdere kommer med en baggrund som håndværkere.

I Adserballe & Knudsen gør vi succes op i glade og dygtige medarbejdere, og vi gør derfor en stor indsats for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø.

I en branche præget af stor omskiftelighed, er det kontinuitet, der kendetegner vores medarbejdere. Vores folk bliver hos os i mange år, og vi mener, at det er fordi, vi insisterer på at udfordre og udvikle hver enkelt medarbejder.

Kompetenceudvikling af medarbejdere

I 2015 valgte vi at tilføje nogle nye redskaber til styring og udvikling af vores forretning.

Vi øgede fokus på medarbejdernes ledelseskompetencer, vi intensiverede videreuddannelse inden for områder såsom konflikt- og beboerhåndtering, og vi styrkede vores processtyringsværktøjer til tidlig inddragelse.

Målet for dette arbejde er at skabe, styrke og forme mennesker, som kan indgå i dialog og optimere processer i alle faser af et byggeprojekt.

Vi ruster dem til at indgå i det komplekse samspil, der i en god proces kan sikre, at tid, økonomi, kvalitet og sikkerhed bliver overholdt.

For os er gevinsten gensidig loyalitet og ansvar: Vi tager som virksomhed ansvar for at udvikle vores medarbejdere – og vores medarbejdere tager ansvar for at udvikle virksomheden.

De store ord

Vores værdisæt er vigtigt for os. Ikke ordene i sig selv, men det at vi som virksomhed og vores medarbejdere er i stand til at arbejde ud fra dem hver eneste dag og i hver eneste sag.

Vi står for ordentlighed

Vi udvikler os konstant og bliver bedre

Vi er bløde på relationen og faste på opgaven

Vi er drevet af virkelyst

 

Vi er dagligt på en mission, som vores værdisæt ligger til grund for:

Som branchens bæredygtige samarbejdspartner vil vi drive en sund forretning på vores kompetencer inden for professionel byggestyring og kvalitetshåndværk. Og det, der som altid skal drive os, er vores virketrang, glæden ved at se ting gro og lysten til at skabe et godt liv for vores medarbejdere.

I den dagligdag giver vores vision os en retning på det, vi stræber efter:

Vi vil være bygherres foretrukne samarbejdspartner for den ordentlighed, vi bringer til bordet og for den kvalitet, vi leverer.

Forretning og økonomi

Vi har fuld åbenhed i hele organisationen

Seneste årsregnskaber

Publikationer til download

Vi udgiver vores egne publikationer, som du frit kan hente her

 • Tilbage til rødderne - CLT i byggeriet

  Hent
 • Erhvervsbyggeri: Dit byggeri - vores fælles mål

  Hent

Samarbejde med Adserballe & Knudsen

Her kan du finde fællesbetingelserne for leverancer eller tjenesteydelser til Adserballe & Knudsen

 • Fællesbetingelser AB 18

  Hent
 • Fællesbetingelser AB 92

  Hent
 • Leverandørbetingelser

  Hent

Prisbelønnet indsats mod stress

Her kan du finde vores Stresspolitik, som vi i 2019 vandt Arbejdsmiljøprisen for i kategorien 'Psykisk arbejdsmiljø'.

 • A&K Stresspolitik

  Hent