Bygbarhed er den vigtigste kvalitet for enhver entreprenør. Hos Adserballe & Knudsen lever vi af at drive de processer og skabe de tekniske løsninger, der kan virkeliggøre visionerne hos vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores ambition er at være markedets mest attraktive samarbejdspartner, og vi går ind i projekter for at skabe et fælles fundament i byggeorganisationen og finde løsninger, der kommer alle interessenter til gode.

Vi er garanti for ordentlighed i alle led. Vi er ikke bange for at skride til handling, og vi læner os ikke tilbage og overlader ansvaret til andre aktører.

Vi er stolte af vores samlede kompetencer, som er dokumenteret med en lang række veludførte projekter. Derfor er vi konstant i konkurrence med de største på renoveringsopgaverne på licitationsmarkedet og bliver som de første inviteret til CLT-projekter af større skala.

Vi er de førende entreprenører herhjemme i opførelsen af CLT-byggerier. Det er et udtryk for vores ambition om konstant at udvikle vores spidskompetencer – uanset om det gælder materialevalg, metoder eller medarbejdere.

Med innovation og vovemod ønsker vi at gå forrest i udviklingen af vores fag, og vi kombinere vores erfaringer med modet til at tænke nyt og projektspecifikt.

Adserballe & Knudsens folk er en kombination af unge, nyskabende kræfter og erfarne, videnstunge hjerner. Vi beskæftiger i dag ca. 70 funktionærer fordelt på afdelingerne for Produktion, Arbejdsmiljø, Udvikling, Tilbud, Økonomi og Ledelse, og herudover har vi en egenproduktion af tømrere på cirka 50 folk.

I 2015 valgte vi at tilføje nogle nye redskaber til styring og udvikling af virksomheden. Vi øgede fokus på medarbejdernes ledelseskompetencer, vi intensiverede videreuddannelse inden for områder som konflikt- og beboerhåndtering, og vi styrkede vores processtyringsværktøjer til tidlig inddragelse af entreprenøren.

Målet for dette arbejde er at skabe, styrke og forme medarbejdere, som kan indgå i dialog og optimere processer i alle faser af et byggeprojekt. Vi ruster dem til at indgå i det komplekse sammenspil, der i en god proces kan sikre, at tid, økonomi, kvalitet og sikkerhed bliver overholdt.

I vores brede portefølje spænder projekterne fra 10 til 450 mio. kr. og er hovedsageligt fordelt på:

– Renovering i hovedentreprise
– Nybyggeri i totalentreprise
– CLT-byggeri
– Større tømrerentrepriser

Rødder i tømrerfaget

Vi er tømrere af oprindelse, og vi slækker ikke på vores høje krav til den gode udførelse.

Det styrker både kvaliteten i byggeriet og sammenholdet på byggepladsen, at mange af vores medarbejdere kommer med en baggrund som håndværkere.

I Adserballe & Knudsen gør vi succes op i glade og dygtige medarbejdere, og vi gør derfor en stor indsats for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø.

I en branche præget af stor omskiftelighed, er det kontinuitet, der kendetegner vores medarbejdere. Vores folk bliver hos os i mange år, og vi mener, at det er fordi, vi insisterer på at udfordre og udvikle hver enkelt medarbejder.

Kompetenceudvikling af medarbejdere

I 2015 valgte vi at tilføje nogle nye redskaber til styring og udvikling af vores forretning.

Vi øgede fokus på medarbejdernes ledelseskompetencer, vi intensiverede videreuddannelse inden for områder såsom konflikt- og beboerhåndtering, og vi styrkede vores processtyringsværktøjer til tidlig inddragelse.

Målet for dette arbejde er at skabe, styrke og forme mennesker, som kan indgå i dialog og optimere processer i alle faser af et byggeprojekt.

Vi ruster dem til at indgå i det komplekse samspil, der i en god proces kan sikre, at tid, økonomi, kvalitet og sikkerhed bliver overholdt.

For os er gevinsten gensidig loyalitet og ansvar: Vi tager som virksomhed ansvar for at udvikle vores medarbejdere – og vores medarbejdere tager ansvar for at udvikle virksomheden.

Seneste årsregnskaber

Publikationer til download

Vi udgiver vores egne publikationer, som du frit kan hente her

 • Tilbage til rødderne - CLT i byggeriet

  Hent
 • Erhvervsbyggeri: Dit byggeri - vores fælles mål

  Hent

Samarbejde med Adserballe & Knudsen

Her kan du finde fællesbetingelserne for leverancer eller tjenesteydelser til Adserballe & Knudsen

 • Fællesbetingelser AB 18

  Hent
 • Fællesbetingelser AB 92

  Hent
 • Leverandørbetingelser

  Hent

Prisbelønnet indsats mod stress

Her kan du finde vores Stresspolitik, som vi i 2019 vandt Arbejdsmiljøprisen for i kategorien 'Psykisk arbejdsmiljø'.

 • A&K Stresspolitik

  Hent