Praktikant søges til innovativt byggesystem

Ønsker du at specialisere dig i trækonstruktioner?

Vil du arbejde med et nyt byggesystem? Skal du i praktik i foråret 2024? Og har du store ambitioner for din udvikling som byggeleder?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os for muligheden for at få en praktikplads på en sag, der introducerer et nyt byggesystem, som forener parametrisk design, robotteknologi og solidt tømrerarbejde.

Adserballe & Knudsen er en af landet førende CLT-entreprenører, da vi var blandt de første til at introducere byggemetoden i større skala herhjemme. På baggrund af vores erfaringer herfra er vi nu indgået i et nyt udviklingsforløb, hvor vi opfører nye rækkehuse med en ny byggemetode, der er udviklet i samarbejde med en ingeniør og en robotvirksomhed.

Du kan få lov til at arbejde i din praktikperiode med et system, der sikrer betydelige omkostnings-, materiale- og affaldsbesparelser. Det er en metode, der både øger produktiviteten og designfleksibiliteten, så det bliver enklere at realisere mere udfordrende konstruktionsdesigns.

Vil du bidrage til at udvikle det bæredygtige byggeri?

Som bygningskonstruktør har du opnået masser af teoretisk viden, som du snart skal bruge i en meget praktisk virkelighed.
Hos os kan du komme til at spille en vigtig rolle som studerende, da din viden og dine input kan bidrage direkte til udviklingen af træbyggeriet herhjemme.

Vores udviklingsafdeling og produktion arbejder løbende med at udvikle nye metoder og optimere processer, så vi kan højne kvaliteten af en byggeskik, der stadig opfattes som ny herhjemme.

Lad os fremtidssikre byggeriet sammen

Hos os arbejder du som praktikant fra dag 1 tæt sammen med et team af dygtige bygge- og projektledere.

Du får lov at tage beslutninger, og vi forventer, du bringer dine idéer til bordet.

I ryggen har du et hold af robuste og erfarne projektfolk, som altid står parat til at guide dig, og hos dem får du viden om byggebranchens virkelighed, som du ikke kan læse dig til.

Som praktikant hos os får du:

  • Mulighed for at specialisere dig i udførelsen af træbyggeri
  • Deltagelse i udviklingsprogram, som omfatter relevante kurser og gå-hjem-møder
  • En arbejdsplads med stort fokus på arbejdsmiljø
  • Faglig sparring fra erfarne konstruktører og ingeniører i dit bachelorprojekt

Det vægter positivt, hvis du har en håndværksmæssig baggrund.

Læs mere om vores arbejde med træbyggeri her: www.aogk.dk/trae

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt kommunikationschef Kasper Boye på 53 73 27 05 eller kb@aogk.dk