Teglholmen Piers, København

På Teglholmen i Københavns Sydhavn har REKA GRUPPEN i samarbejde med KPC opført i alt 45 eksklusive boliger på fem nyanlagte moler. I hver af de fem karréer er der blevet opført syv boliger som townhouses og to boliger som toplanslejligheder.

Kort om projektet

Molerne rækker direkte ud i havneløbet og har udsigt til boligtårnet Metropolis, havnebadet Koralbadet og boligforeningen Nokken.

Havnerækkehusene har takkede tagetager og trækker på maritim inspiration fra de lange kanonbåds- og masteskure på Holmen i den modsatte ende af havnen. Boligerne er tegnet af Aarstiderne Arkitekter i samarbejde med Holscher Nordberg.

Samlet er der blevet opført 6.000 etagemeter. Adserballe & Knudsens afdeling for Håndværk var ansvarlig for tømrer- og snedkerarbejdet, der blandt andet bestod af facadebeklædning, vinduesmontage og indvending aptering.

Proces

Adserballe & Knudsen har udført sagen for totalentreprenør KPC, som vores afdeling for Håndværk har gennemført flere fagentrepriser for, herunder to sager på tilstødende byggefelter på Teglholmen.

Der er udviklet et tillidsfuldt samarbejde mellem A&K og KPC, der medfører, at de faglige entrepriser kan gennemføres med både høj effektivitet og høj kvalitet.

Der blev stillet med et rutineret tømrersjak, som mandede op og ned løbende igennem processen. Tømrerne kom til Teglholmen Piers fra andre KPC-sager og havde således kendskab til de arbejdsgange og procedurer, der gjorde sig gældende her.

Arbejderne er blevet udført 100 procent i egenproduktion. Sagen blev vundet efter forhandling.

Teknisk beskrivelse

Adserballe & Knudsens tømrere har stået for aptering af indvendige døre, gipsvægge og lofter.

Herudover er der blevet udført vinduesmontage i facaden og montering af facadebeklædning i træ samt lette facader i stuen i alle fem blokke.

Fakta

ROLLE: Fagentreprenør
BYGHERRE: REKA Gruppen, KPC
ARKITEKT: Holscher Nordberg, Årstiderne Arkitekter
INGENIØR: OBH Ingeniører
PERIODE: 2019-2020