Scanport Hotel Scandic, Kastrup

For totalentreprenør KPC udførte Adserballe & Knudsen tømrer- og snedkerarbejdet på Scanport Hotel ved Den Blå Planet på Amager. Opgaven blev tildelt A&K’s afdeling for fagentrepriser, Håndværk, efter forhandling.

Kort om projektet

Hotellet er en del af udviklingsområdet Scanport, der er et internationalt erhvervsområde med bygninger af høj arkitektonisk kvalitet i attraktive omgivelser ved Scanport havn og med Amager Strandpark og Lufthavnen som nærmeste naboer.

Hotellet er blevet opført i 12 etager med i alt 357 værelser. På 11. etage findes skybaren med tagterrasse og udsigt over Øresund. Byggeriet indeholder desuden fitness med poolområde og sauna, kontor og konferencefaciliteter, ballroom til 400 mennesker, hotellets produktionskøkken og restaurant samt barområde og reception.

Skanska var bygherre på sagen, og fra 2020 er bygningen blevet udlejet til Scandic.

Proces

Adserballe & Knudsen har udført sagen for totalentreprenør KPC, som vores afdeling for Håndværk har gennemført flere fagentrepriser for.

Der er udviklet et tillidsfuldt samarbejde mellem A&K og KPC, der medfører, at de faglige entrepriser kan gennemføres med både høj effektivitet og høj kvalitet.

Der blev stillet med et rutineret tømrersjak, som mandede op og ned løbende igennem processen. Tømrerne kom til Scanport fra andre KPC-sager og havde således kendskab til de arbejdsgange og procedurer, der gjorde sig gældende.

Arbejderne blev udført 80 procent i egenproduktion.

Teknisk beskrivelse

Adserballe & Knudsens tømrere stod for den indvendige aptering af døre, gipsvægge og lofter samt fodpaneler og gerigter.

I alt blev der monteret 1.100 døre, 8.000 m2 gipsvægge, 6.000 m2 lofter og cirka 12 kilometer fodpaneler. Når der var højst aktivitet, havde Adserballe & Knudsen ti tømrere gående i byggeriet.

Fakta

ROLLE: Fagentreprenør
BYGHERRE: Skanska
ARKITEKT: Schmidt Hammer Lassen
INGENIØR: ÅF Buildings Denmark
KONTRAKTSUM: 24 mio. kr
PERIODE: 2018-2020