Neroport, Ørestad

Totalindretning af kontorfaciliteter

Adserballe & Knudsen totalindretter 1.500 etagemeter til Spies koncernens nye kontor og butik i det markante byggeri Neroport i Ørestad. Hovedentreprisen omfatter alle installationer og indretning af kontorer og personalefaciliteter.

 

Hent referenceblad

Kort om projektet

Spies koncernen har lejet tre etager med i alt 1.500 etagemeter i det 11 etager høje Neroport, der er nabo til Ferringhuset i Ørestad. Begge byggerier er tegnet af Henning Larsen Architects. Neroport er ejet af det svenske investeringsselskab Norrporten.

Adserballe & Knudsens hovedentreprise på 14 millioner kroner omfatter alle installationer og indretning af kontorer og personalefaciliteter. Entreprisen omfatter gulve, vægge, lofter, maling, ventilation, sprinkling, IT-kabling mm.

Indretningen fra råhus til lækre, moderne kontorer udføres på under 60 dage, og fire projektledere styrer de godt 50 håndværkere, der er sat på opgaven.

Spies koncernen har valgt at flytte deres call-center, administration og en rejsebutik ud af det indre København.

Moderne indretning i nye lokaler vil spare husleje, der er bedre mulighed for parkering, og placeringen ved indkøbscentret Fields er attraktiv i kraft af en stor kundestrøm.

Indretningen fra råhus til lækre, moderne kontorer udføres på under 60 dage.

Proces

Adserballe & Knudsen har haft mindre end tre måneder fra licitationen var afgjort til at organisere holdet, der skal udføre arbejdet, komme i gang og afslutte totalindretningen.

 

Virksomheden sætter fire byggeledere på opgaven med hver med sit ansvarsområde i entreprisen. Den korte tidsplan kræver tæt koordinering hele vejen. Samtidig skal der tages udstrakt hensyn til husets andre lejere i byggeperioden.

Teknisk beskrivelse

Der er en bred indsats af fag i denne opgave med tømrer, murer, vvs, el og gulvfolk. Der er lagt en detaljeret dagsplan, så de enkelte dele udføres i den rigtige takt i en glidende plan, der sikrer en rationel udnyttelse af den korte periode.

Første del er gulvene, ventilation og sprinkling. Dernæst følger vægge i beton og gips. På hver etage opsættes tekøkken og toiletter og andre personalefaciliteter. Der kables til IT og CTS, central tilstandskontrol og styring, og som afslutning bliver der malet og lagt tæpper på gulvene.

Arbejdet er afsluttet i 2013.

Adserballe & Knudsens hovedentreprise omfatter gulve, vægge, lofter, maling, ventilation, sprinkling, IT-kabling mm.