Vi er klar til vækst

Adserballe & Knudsen løftede omsætningen med godt 40 procent i 2023.

I Adserballe & Knudsen ser vi tilbage på et 2023, hvor både top- og bundlinje er blevet hævet. Det er en markant forbedring af forrige års resultat, og for administrerende direktør Michael Vestergaard Jacobsen er det tilfredsstillende, at virksomheden igen tjener penge.
 
– I de foregående år har vores fokus været på at stabilisere virksomheden efter en tumultarisk tid, og omsætningen har derfor målrettet været holdt på et forholdsvist beskedent niveau. Fundamentet for udvikling er nu solidt på plads, og vores strategi for 2024-2027 indeholder klare vækstmål. Der er ikke tale om vækst for enhver pris, for det skal være bæredygtigt i forhold til vores organisation. Indtjeningsevnen er vores førsteprioritet, og det er det, vi skal måle os selv på, siger Michael Vestergaard Jacobsen.
 
”Adserballe & Knudsen er den foretrukne partner for fremtidens bygherre”. Det er den vision, den Farum-baserede entreprenør har formuleret for virksomheden. Byggeriet står midt i en kraftfuld omvæltning, og målsætningen i dag og i fremtiden er at stå skarpt i fronten af det felt, der bidrager troværdigt og effektivt til den fuldkommen nødvendige omstilling af byggebranchen.
 
–  Som virksomhed er vi i den grad gearet til fremtiden, og årets resultat afspejler i mine øjne et Adserballe & Knudsen i balance. Vi har en varieret opgaveportefølje, et effektivt internt kontrolsystem, den rette medarbejdersammensætning og en styrket kultur. Det går godt i Farum, men nu skal vi forbedre os på alle parametre, for vi kan gøre det bedre endnu, fortæller direktøren.

Læs mere om interviewet i Licitationen.