Travlhed i tilbudsafdelingen


Der er travlhed i vores tilbudsafdeling, som alene i marts har afleveret tilbud på tre spændende opgaver.
 
Der er to helhedsplaner for hhv. Lyngby Almennyttige Boligselskab v/DAB og Lejerbo, og i Holbæk Kommune byder vi på et børnehus i totalentreprise.

Sammen med OJ Rådgivende Ingeniører er vi på hold med BBP Arkitekter og Thing Brandt Landskab ApS, der har tegnet et projekt, som følger flot op på deres Arne-vindende børnehus i Gladsaxe.
 
Vi er herudover prækvalificeret til fire nye opgaver, som vi er gået i gang med at regne på.
 
Der er endnu en sag i Holbæk Kommune, hvor vi er på hold med Vilhelm Lauritzen Architects og ABC – Rådgivende Ingeniører om opførelse af et nyt plejecenter. Med VLA har vi udført en lang række CLT-byggerier, og sammen med ABC har vi senest vundet Plejecenter Sjælsø, så det er samarbejdspartnere, vi kender særdeles godt.
 
Herudover regner vi på endnu to helhedsplaner – Toften for Vridsløselille Andelsboligforening v/BO-VEST – Et stærkt fællesskab og Kildevænget for Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening v/FA09 – og sammen med Artelia Denmark udarbejder vi et tilbud på udførelsen af et ambitiøst limtræsbyggeri – Street Lab – som er udviklet i fællesskab mellem Hillerød Kommune, Realdania, Lokale og Anlægsfonden / The Danish Foundation for Culture and Sports Facilities, A.P. Møller Fonden og Fonden for Frederiksborg Centret.

Det er spændende projekter, der er nøje udvalgt i tråd med virksomhedens strategi for de kommende år.