Flere A&K-projekter i ny trærapport

Hele fire af Adserballe & Knudsens CLT-sager bliver behandlet i rapporten “Klimapåvirkning fra 45 træbyggerier”, der blev sendt på gaden i går af BUILD – Department of the Built Environment.

Rapporten præsenterer en varieret casesamling, der kan fungere som opslagsværk til inspiration for dem, som ønsker at bygge med træ i fremtiden.

Vi har bidraget med data og erfaringer fra de tre sager, der er del af vores rammeaftale med Boligselskabet Sjælland, Vilhelm Lauritzen Architects og Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører FRI.

Igennem rammeaftalens femårige periode har vi i fællesskab udviklet vores fremgangsmåde fra projekt til projekt, og det er bl.a. de erfaringer, der åbnes op for i vores cases i rapporten.

Vi fortæller altid gerne mere, så man skal ikke tøve med at tage kontakt.

Foruden vores projekthold er de andre bidragsydere til rapporten Tegnestuen Vandkunsten, Arkitema, Lendager, Artelia Denmark, Henning Larsen, EcoCocon Danmark, Arken samt Mikael Schmidt Skadborg og Martha Lewis.

Ph.D.-studerende Camilla Marlene Ernst Andersen er hovedforfatter på rapporten, der er støttet af Realdania og VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN (THE VELUX FOUNDATIONS).