Sag vundet: A&K skal udføre Lindevangshave

Standstill-perioden er overstået, og vi kan nu annoncere den decideret strålende nyhed, at Adserballe & Knudsen har vundet sagen Lindevangshave.
 
Det er en spændende opgave, der kombinerer både renovering og nybyg i Boligforeningen AAB’s afdeling 11 på Frederiksberg.

Med byggeriet af de 50 nye almene familieboliger, er vi sammen med Boligforeningen AAB med til at give mennesker med en almindelig indkomst mulighed for at bosætte sig i hovedstaden. Samtidig bliver den eksisterende bebyggelse opgraderet og fremtidssikret, når de øvrige 204 lejligheder bl.a. får elevatorer, nye lokaler til fællesskaber og ny portindgang.
 
De nye familieboliger, der bygges oven på den eksisterende ejendom, er et ambitiøst projekt, der er udviklet i et tæt samarbejde med afdelingsbestyrelsen og Frederiksberg Kommune. Med dette byggeri håber AAB at kunne inspirere andre til at bygge oven på deres eksisterende ejendomme, så der i fremtiden kan skabes flere almene boliger på Frederiksberg og i København.
 
Vi er på team med JJW Arkitekter, Danakon – Rådgivende Ingeniører, og vi glæder os meget til at komme i gang med opgaven.

Lindevangshave udføres efter Molt Wengels model for Integreret Byggeri, og vi indleder nu samarbejdsfasen, der over de kommende måneder skal føre os frem til projektets endelige udformning.