To store profiler skal lede produktionen i Adserballe & Knudsen

Hen over sommeren har vi tilknyttet to nye projektchefer, der fremover skal stå i spidsen for hvert deres område i produktionen.

Den nye struktur og de konkrete ansættelser er vigtige led i den strategi, der er lagt for det nye Adserballe & Knudsen i Michael Vestergaard Jacobsens første år som administrerende direktør.

”I min første tid har vi fokuseret på at afvikle tidligere sager, ensarte vores procedurer og tilpasse organisationen til de nye målsætninger, som vi har for Adserballe & Knudsen. Med ansættelserne af Casper og Martin når vi en vigtig milepæl, da vi har sat to særdeles kompetente folk i spidsen for vores produktion.”

Casper Prestegård Mogensen vender tilbage til Adserballe & Knudsen for at lede vores renoveringsafdeling, der aktuelt består af tre store helhedsplaner i Roskilde: Ringparken, Korsgården og Fælledgårdene. Sammenlagt i de tre projekter renoveres mere end 750 almenboliger, og der er forventet aflevering i 2024 på alle tre sager.

Casper er uddannet konstruktør og bygningssnedker, og på vejen til jobbet som projektchef har han både haft byggelederjobs og været selvstændig tømrermester.

Han var i en lang årrække hos Ole Jepsen, og i sin seneste ansættelse som senior projektchef hos Jørgen Friis Poulsen styrede han to store renoveringer i hovedentreprise: Herlev Byskole og boligbyggeriet Store Møllevej på Amager.

Martin Leon Svendsen vil fremover være produktionsansvarlig for vores nybyggeri, der omfatter både boliger, institutioner og kontorbyggeri. Martin overtager ledelsen af syv aktuelle sager.

Han kommer til Adserballe & Knudsen fra en stilling som projektdirektør hos Adsbøll Entreprise, og han har en lang og varieret karriere bag sig, der inkluderer ansættelser hos både Hoffmann, Jeudan, Lidl, Novo Nordisk og Wissenberg.

Netop fordi han tidligere har siddet på både bygherre-, rådgiver- og entreprenørsiden af bordet, har Martin en dyb indsigt i de forskelligartede interesser, der præger aktørerne på tværs af byggeriets værdikæde.

Både Casper og Martin indtræder i Adserballe & Knudsens ledelsesgruppe, hvor de vil spille centrale roller i vores helt overordnede målsætning om at skabe robuste sager, stærke samarbejder og høj kvalitet.