Strategisk justering af organisationen

Niels Jul Jakobsen er trådt ind i Adserballe & Knudsens bestyrelse. Niels har været forbundet til virksomheden i mere end ti år, og i den periode har han taget turen fra tømrer til administrerende direktør.
 
Han spillede en nøglerolle i genetableringen af virksomheden efter en tumultarisk tid, der ledte frem mod CG Jensen Holdings opkøb i 2021.
 
I oktober samme år trådte Niels tilbage som direktør, og siden har han været tilknyttet A&K i rollen som markedskonsulent. Niels kender altså A&K bedre end de fleste, og den viden vil han fremover tage med sig ind i bestyrelseslokalet.
 
Ved siden af sine opgaver hos A&K, er Niels partner i virksomheden Fakenberg og Jul A/S.
 
Samtidig foretager vi en væsentlig ændring i vores produktion, hvor en anden tidligere tømrer, Daniel Forsberg, udskifter rollen som formand med stillingen som tømrerkonduktør for den samlede egenproduktion.
 
Det er en position, som vi længe har haft ønske om at besætte, og omrokeringen er et vigtigt element i virksomhedens fokus på at styrke og videreudvikle vores tømrerafdeling.
 
Der er i dag 60 tømrere ansat i virksomheden, som fordeler sig på sager inden for alle fire arbejdsområder:
 
– Renovering i hovedentreprise
– Nybyg i totalentreprise
– CLT-montage
– Tømrersager i fag- og hovedentreprise

Administrerende direktør Michael Vestergaard Jacobsen – en tredje eks-tømrer – rundede i sidste måned sit 1-års jubilæum, og han forklarer begge udnævnelser som vigtige strategiske tiltag.
 
”Som virksomhed har vi taget nogle markante skridt det sidste år, og de nye roller til Niels og Daniel understøtter vores meget positive udvikling. Det er to personer, der kender Adserballe & Knudsen virkelig godt, og selv om det er på vidt forskellige områder, er begge roller klare forstærkninger af virksomheden.”