Ringparken er klar til Roskilde Festival og Tour de France

Holdet på vores byggesag Ringparken er klar til både Roskilde Festival og Tour de France, der begge suser lige forbi i disse dage.

Det er byggeleder Heidi Hallengreen, der har taget både initiativ og foto.

Ringparken er en renoveringsklassiker, som vi i Adserballe & Knudsen har lavet en lang række af efterhånden.

Vi renoverer knap 600 boliger i forbindelse med en helhedsplan for den store bebyggelse, der spreder sig til begge sider af Søndre Ringvej i Roskilde.

Sagen består bl.a. af udskiftning, opretning og isolering af tagflader, isolering og skalmuring af gavle, omfugning og isolering af facader, nye altaner, nye vinduer og døre, etablering af ny ventilation og varmeanlæg, el-arbejder, samt etablering af forhaver og diverse terrænarbejder.

46 mindre lejligheder sammenlægges til 24 5-rums boliger, og disse ombygninger omfatter mindre konstruktive ændringer og nye installationsskakte, køkkener og badeværelser.

Der etableres desuden 125 tilgængelighedsboliger med 11 elevatorer og niveaufri adgang til alle etager. Ombygningen indbefatter nye betonelementer, stålkonstruktioner, nye stabiliserende teglvægge, dækforstærkning og nye installationsskakte.

Sagen har været i gang i cirka 18 måneder, og den er en af tre større renoveringsopgaver, vi er midt i for Boligselskabet Sjælland med KANT arkitekter/Sweco Architects Denmark og DOMINIA AS.