Rekordordre i Adserballe & Knudsens tømrerafdeling

Vi starter op på den største tømrerentreprise i Adserballe & Knudsens historie, når vi efter sommerferien indleder apteringsarbejderne på det markante Rolighedsvej Bycampus.

Der skal opføres 677 boliger fordelt på 519 studieboliger og 158 forsker- og iværksætterboliger på Landbohøjskolens tidligere område.

Det samlede boligareal bliver på over 20.000 kvadratmeter, og dertil kommer godt 900 kvadratmeter erhverv i stueplan.

Det store campus-område kommer også til at rumme idrætshal, skole og et grønt område, og arbejderne er i fuld gang.

Hvis man cykler ad Den grønne sti over Åboulevarden, kan man se, at råhuset er begyndt at skyde op på Frederiksberg-siden, og der er ikke lang tid til, at tømrerne skal rykke ind.

Vi udfører opgaven for vores søsterselskab CG Jensen A/S, der er totalentreprenør på projektet. Det er den første sag, vi laver i samarbejde, efter vores nu fælles moderselskab opkøbte Adserballe & Knudsen for nøjagtigt 12 måneder siden.

Alle CG Jensens divisioner – fra Beton, Byggeri, Stål og Ramning til Forsyning, Jord, Kloak & Gartner – bidrager til projektet, og herudover samarbejder man også med grundvandseksperterne fra Hölscher Jensen, der er et andet søsterselskab.

Opgaven skal ses som et led i et målrettet skifte i Adserballe & Knudsen, hvor store tømrersager skal fylde en større del af porteføljen.

Over det seneste år har vi oprustet i egenproduktionen, så tømrerne i dag udgør et flertal i virksomheden.

Fordelt på en række sjak står de både for CLT-montage og mere traditionelle tømrer- og snedkeropgaver på både helhedsrenoveringer og nybygsager.

Adserballe & Knudsen er vokset ud af en tømrervirksomhed, så det er ikke et nyt tiltag, men det er et område, der får øget fokus i de kommende år i et strategisk samarbejde med CG Jensen A/S.

Det betyder ikke, at vi nedprioriterer de komplekse styringsopgaver i både total- og hovedentreprise. Det er lige så meget hjerteblod for os som før, og også på dette område opruster vi i denne tid.