Ny projektchef er hentet fra egne rækker

Vi ønsker et stort tillykke til Anton Aagard, der er blevet udpeget som projektchef hos Adserballe & Knudsen, og 1. januar overtager den daglige ledelse på to større renoveringssager i Roskilde.

Anton har siden i sommer haft projektledelsen på Korsgården, og nu påtager han sig også det daglige ansvar for “nabosagen” Fælledgårdene.

De to bebyggelser ligger klos op ad hinanden, og byggeledelserne har siden opstarten for to år siden delt skurby, og fungerer derfor på mange måder som samlet team.

“Udnævnelsen er en naturlig udvikling i Antons karriere efter en længere årrække som projektleder, og det er samtidig et mønstereksempel på, hvordan vi gerne vil udvikle virksomheden”.

Det fortæller projektchef Casper Mogensen. Mens Anton overtager dag-til-dag-styringen frem mod afleveringen, sidder Casper fortsat med det overordnede ansvar på begge sager – og der er en klar idé med den model.

“Titler bliver ikke kastet i grams hos os, men vi vil gerne have, at vores medarbejdere kan se, at de har muligheder for at udvikle sig her i firmaet. Denne justering har vi derfor forberedt over en længere periode, hvor vi løbende har rullet ændringer ud på de konkrete byggesager.”

Anton er lidt af en kulturbærer i virksomheden, hvor han tog sine første skridt som nyuddannet byggeleder. Henover en række meget forskellige sager – en skolerenovering, et par helhedsplaner og nybyg af et alment seniorbofællesskab – demonstrerede han et stort potentiale og avancerede til projektleder.

Efter et par år hos en konkurrent vendte han i sommer tilbage til Adserballe & Knudsen – og det gjorde han netop med ønsket om at gøre en forskel hos en ambitiøs entreprenør, hvor den enkelte medarbejder ikke bare er et tandhjul i et større maskineri.

Tillykke med udnævnelsen!