Besøg fra CLT-entusiastiske KEA-studerende

CLT-entusiastiske KEA-studerende var tirsdag på besøg i Viby Sjælland, hvor vi er gået i gang med anden etape af projektet Skousbo.

Det er anden gang, at vi får besøg af studerende fra fjerde semester på den internationale linje.

Første gang var i oktober, hvor et par håndfulde studerende kom til rundvisning på første etape. Tirsdag var der cirka tre gange så mange til stede, og nu var rundvisningen flyttet til Skousbo II, hvor CLT-montagen er i fuld gang.

Praktikant Eyup Köse Nielsen og byggeleder Lars Meirup Nielsen stod for at vise de studerende rundt på pladsen. Eyüp har haft den direkte kontakt med skolen, da det er hans gamle underviser, som har de studerende.

På fjerde semester er der undervisning i CLT-konstruktioner, og det var ifølge Eyüp nogle både veloplagte og observante gæster.

“De stiller mange gode spørgsmål, og det meste handler om de konkrete tekniske løsninger. De kender mest til projektering, og det er ikke alle, der har været ude at bygge før. De er meget observante, og derfor var der mange detaljerede spørgsmål om selve udførelsesmetoderne”.

På Skousbo opføres i alt 115 CLT-boliger for Boligselskabet Sjælland. Beboerne er flyttet ind i de første 33 boliger, der blev afleveret i februar. Anden etape består af 82 boliger, som bliver afleveret næste efterår.