A&K prækvalificeret til spændende renoveringsopgave for AAB

Vi har her til eftermiddag fået den fabelagtige nyhed, at vi er blevet prækvalificeret til Lindevangshave – en opgave der rummer både renovering og nybyg i Boligforeningen AAB’s afdeling 11 på Frederiksberg.

Vi er på team med JJW ARKITEKTER og Danakon a/s – Rådgivende Ingeniører FRI, og vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet på en sag, der indeholder en lang række spændende udfordringer.

Vores tre virksomheder er også prækvalificeret i fællesskab på Sundparken og Sundbo, hvor der skal opføres hhv. plejehjem og seniorbofællesskab i totalentreprise på Amager.

Der arbejdes altså på højtryk i vores tilbudsafdeling, som tidligere på ugen afleverede tilbud på Kirkebjerg Børnehus i samarbejde med OJ Rådgivende Ingeniører H+TNT og LYTT Architecture, og i denne uge er der også afgivet tilbud på Buddinge Byport, hvor vi er på team med vores søsterselskab CG Jensen A/S.

Efter sommerferien bliver der lagt sidste hånd på første tilbud til Rudersdal Kommune i forbindelse med Sjælsø Plejecenter. Her byder vi med skala architecture, C.F. Møller Architects og ABC – Rådgivende Ingeniører.

Lindevangshave udføres som Integreret Byggeri – Molt Wengels samarbejdsmodel – hvilket indebærer, at der både er en totalrådgiver og totalentreprenør på sagen.

I Adserballe & Knudsen har vi lang erfaring med forskellige samarbejdsmodeller, og aktuelt arbejder vi blandt andet på Bagsværd Observationshjem sammen med JAJA Architects og ABC.

Sagen er indledt med en udvidet samprojekteringsfase, og projektet fungerer samtidig som et demonstrationsprojekt for det digitale byggeri.

Bygherre er Landsforeningen LIVSVÆRK, der har rådgiverne BAUHERR, og i demonstrationsprojektet deltager i øvrigt HD Lab og Værdibyg.

Vi forventer at gå i jorden i september med et projekt, der kombinerer et spektakulært CLT-byggeri med en omfattende renovering af en smukke patriciervilla ved Bagsværd Sø.