Rødegård renoveret med ny byggeleder i spidsen

Maja Riisager har i sidste måned afsluttet sin første byggesag for Adserballe & Knudsen: En rigtig renoveringsklassiker ved navn Rødegård, hvor 4.000 m2 tag og 500 vinduer udskiftes, murværket omfuges, og loft og kælder får ny isolering.
 
I løbet af projektets levetid er Maja gået fra studentermedhjælper til praktikant til byggeleder, og da der i sidste måned var afleveringsforretning på sagen, var det Maja, der stod i spidsen for processen.
 
”Det er min første egentlige byggesag, så jeg har ikke så meget at sammenligne med, men jeg synes, at vi har haft et rigtigt godt samarbejde med både bygherre og rådgivere,” siger Maja Riisager.
 
”Der er ikke nogen, der har siddet med armene over kors, og vi har kun oplevet, at alle virkelig ville samarbejdet. Især som ny i faget er tilliden til ens samarbejdspartnere meget vigtig, og det har fungeret rigtigt godt på Rødegård.”
 
Rødegård er en fireetagers bygning, hvor tagetagen er indrettet til boliger. I alt er der 120 lejligheder fordelt på 19 opgange.
 
Nedrivningen blottede spidsloftets pulterrum og tørrelofter, og det nye tag er hævet med 100 millimeter for at skabe plads til isoleringen.
 
I hvert hjørne er der fladt tag, og efter en omfattende asbestsanering er der i dag etableret solceller og sedumtag på de flader.
 
Maja kom ind på sagen kort efter opstarten, og over tid har hun overtaget stadig mere ansvar. Det er hende, der har koordineret arbejderne, herunder vores egne tømrersjak og nedriverne fra vores søsterselskab J. Jensen A/S.
 
Ejendommen er opført i 1932-1933, og det er fonden Rødegård, der står bag renoveringen. sbs rådgivning a/s har været totalrådgiver på sagen.