Vi er blevet prækvalificeret til renovering af Urbanplanen Syd

Hos Adserballe & Knudsen har vi fået den strålende nyhed, at vi er blevet prækvalificeret til en opgave for Københavns Kommune, der skal give fornyet liv til Urbanplanen Syd.

Der er udarbejdet en helhedsplan, som vil give et mærkbart løft til Urban Hansens gamle projekt – berømt og berygtet i hvert fald blandt københavnere.

Vi byder på et projekt, som indeholder opførelsen af et fritidshjem til 448 børn, en specialinstitution til 74 børn og renoveringen af Solvang Bibliotek.

Herudover er der omfattende anlægsarbejder i projektet. Blandt andet udføres et større LAR- og skybrudsanlæg, og der etableres en central plads på det felt, hvor det gamle Solvang Center lå indtil nedrivningen i 2015.

I et separat projekt bygges der både familie- og ungdomsboliger, ligesom der bygges nyt i den nordlige del af Urbanplanen.

Se videoen på YouTube her.

Med en række gennemgribende helhedsplaner og flere institutionsbyggerier for Københavns Kommune bag os, vurderer vi, at vi har de rette kompetencer til at revitalisere området, og vi glæder os til at komme dybere ind i sagen og give vores bud.

Visualiseringer er fra helhedsplanen.