Første spadestik på Mungo Park

I onsdags blev der taget første spadestik på opførelsen af den nye teatersal på Mungo Park i Allerød. Adserballe & Knudsen er hovedentreprenør på det spændende projekt, der står færdigt i efteråret 2022. Se billeder fra dagen her.

Den nye tilbygning til Mungo Park rummer en ny og større teatersal med plads til 220 tilskuere, omklædning og garderobe til skuespillerne samt værksted og lager til kulisser. Når den nye teatersal står færdig, kommer den nuværende til at fungere som øvesal.

Mungo Parks nye teatersal og tilhørende faciliteter er finansieret af Allerød Kommune med støtte fra A.P. Møller Fonden og Louis-Hansen Fonden.

Hos Adserballe & Knudsen fortæller administrerende direktør Niels Jul Jakobsen, at projektet markerer en vigtig genstart for dansk kulturliv.

“Efter en lang periode med nedlukning og begrænsede muligheder for kulturelle eventyr, er det igen muligt for borgere rundt om i hele landet at samles og nyde al det gode og vigtige, dansk kulturliv bringer til bordet. I den sammenhæng er Mungo Park en væsentlig spiller – ikke bare for nærområdet, som også er Adserballe & Knudsens nærområde, men for hele landet.”

Sagen udføres i samarbejde med Christensen & Co Architects , Oluf Jørgensen A/S – Rådgivende Ingeniørfirma, Gade & Mortensen Akustik AS og Lassen Landskab.