Adserballe & Knudsen bliver en del af CG Jensen Holding

Adserballe & Knudsen bliver per 1. juli 2021 lagt ind under søsterselskabet CG Jensen. Begge parter ser et stort potentiale i det nye makkerskab.

Adserballe & Knudsen bliver 1. juli 2021 en del af CG Jensen Holding. Ligesom CG Jensen A/S bliver Adserballe & Knudsen A/S en selvstændig forretningsenhed hos CG Jensen Holding.

Overtagelsen sker efter et udfordrende år, hvor flere tabsgivende sager har medvirket til et underskud.

En årrække med vækst
Adserballe & Knudsen har ellers fremvist solide økonomiske resultater i en årrække, men svingende resultater både i projektstyringen og på rentabiliteten af udført arbejde medførte i slutningen af 2020 en hård opbremsning i selskabet.

Problemerne fik sidste år ejerne til at iværksætte en redningsplan for Adserballe & Knudsen. Niels Jul Jakobsen blev udnævnt til adm. direktør efter 10 års ansættelse hos Adserballe & Knudsen senest som markedsdirektør og partner.

“For kunder, leverandører og samarbejdspartnere kommer skiftet ikke til at betyde det store. I vil fortsat møde os som Adserballe & Knudsen og som de samme gode medarbejdere. Men for virksomheden kommer det til at betyde en del,” siger han og fortsætter:

“Vi står nu på skuldrene af et solidt kapitalgrundlag og vil sammen med CG Jensens ledelse sikre en bæredygtig retning for A&K. Selv startede jeg som direktør i december – efter omstruktureringer i topledelsen – og vi kan allerede nu se, at vores indsats har haft en positiv indflydelse på 2021-resultaterne.”

Firstmovers inden for træbyggeri
Adserballe & Knudsen A/S og CG Jensen A/S hører begge under koncernen Jensen Gruppen og har gennem tiden haft flere samarbejder – blandt andet på projekter i Ørestad og Nordhavn.

Et endnu tættere samarbejde har længe været på tegnebrættet, men med overtagelsen af Adserballe & Knudsen sætter CG Jensen nu fart på ambitionerne om at tilegne sig kompetencer inden for træbyggeri.

”Adserballe & Knudsen har været firstmovers inden for træbyggeri i Danmark. Det har indimellem kostet dem at være pioner, men der er ingen tvivl om, at deres erfaring og ekspertise vil være særdeles efterspurgt i byggeriets grønne omstilling og vi glæder os til at samarbejde med deres kyndige og engagerede medarbejdere”, siger adm. direktør i CG Jensen Holding, Michael S. Larsen og tilføjer:

”Vi indleder det her samarbejde, fordi vi virkelig tror på det. Hvis ikke man dygtiggør sig inden for de kompetencer, som bliver efterspurgt i fremtiden, så sakker man på et tidspunkt bagud. Det ønsker vi ikke.”

Det tættere samarbejde mellem de to selskaber vækker glæde hos Adserballe & Knudsen. Efter et prøvende år er der nu skabt rum til at man kan fokusere på kerneopgaven.

”Det er dejligt, at vi nu kan se fremad efter et svært år. Vi ser ind i en ordrebog med mange spændende jobs, som vores dygtige medarbejdere er klar til at føre ud i livet – ikke mindst i et slagkraftig samarbejde med CG Jensen,” siger Niels Jul Jakobsen.

Adserballe & Knudsen vil fremover være et søsterselskab til CG Jensen. Firmaet vil fortsat have kontor på Ryttermarken i Farum.