Vi bygger op til tre etager på Toppen, hvilket er noget nyt siden de to etager, vi opførte på Skademosen. Derudover er byggeprocessen blevet optimeret. Blandt andet har vi sikret et bedre flow og højnet sikkerheden ved at stille stillads op, før vi har monteret CLT-elementer.

Blandt andre holdt Roskildes borgmester Tomas Breddam (S) tale i dag, og som en beboer fra det område, vi bygger i, følger han udviklingen på tæt hold og er begejstret:

”Toppen noget af det mest spændende, jeg har set. For mig giver det rigtig god mening i et bæredygtighedsperspektiv, og der er en rigtig dejlig stemning, når man kommer ind i boligen. Jeg har fulgt Skademosen rigtig interesseret undervejs. Her på Toppen får vi så ringbebyggelsen og kommer op i tre etager,” sagde borgmesteren blandt andet.

Der blev i dag udbragt ikke færre end 9 hurra’er for Toppen – og det er ikke for lidt, hvis vi selv skal sige det.

Alle fotos af Jonas Bjørn Whitehorn, Boligselskabet Sjælland.

Roskildes borgmester Tomas Breddam (S) holdt tale på dagen.

Byggeriet gennemføres i to etaper. Første etape består af 38 boliger med forventet indflytning 1. april 2021. Anden etape, der består af 29 boliger, har forventet indflytning 1. september 2021.

Alle fotos af Jonas Bjørn Whitehorn fra Boligselskabet Sjælland.

Direktør hos Boligselskabet Sjælland, Bo Jørgensen, takkede håndværkerne for en flot indsats. "Husk at I bygger beboernes fremtidige hjem. Det skal holde i mange år, så jo bedre, I bygger, jo lavere er beboernes omkostninger til vedligeholdelse".