Adserballe & Knudsen får ny direktør

Niels Jul Jakobsen fejrer i år 10 års jubilæum hos Adserballe & Knudsen, så det er en sand firmaets mand, der nu sætter sig i spidsen for vores 130 ansatte.

Igennem det sidste årti har den tidligere tømrer fungeret som byggeleder, projektleder, sektionschef, markedsdirektør, partner og nu altså adm. direktør.

Niels er således en mand, der har et indgående kendskab til firmaet, ligesom han har spillet en central rolle i A&K’s store udvikling, siden virksomheden blev en del af Jensen Gruppen i 2007.

Niels har fortalt Licitationen om, hvordan han vil sætte sit aftryk på virksomheden i sin nye rolle.

”Det vil jeg gøre ved at omgive mig med gode og dygtige medarbejdere. Og så vil jeg forsøge at komme tættere på vores kunder og få nogle faste samarbejdspartnere. Jeg vil lære dem at kende og være bedre til at evaluere projekterne og hele tiden have en tæt dialog med kunderne,” siger han og tilføjer:

”Min filosofi er, at man bygger bedre og får nogle bedre projekter ud af det, når man hjælper hinanden med at komme til et fælles mål. Det vil være min indgangsvinkel til tingene.”

I mandags ophørte samarbejdet med adm. direktør Morten L. Hansen og produktionsdirektør Rasmus Rømer Lausen.

Det er to A&K-giganter, som vi nu siger farvel til efter henholdsvis 11 og ni års ansættelse.

”Det er meget trist, at vi har skullet sige farvel til Morten og Rasmus. Det er kulminationen på et længere forløb, og selvom vi er kommet hertil i mindelighed, er det en stor og pludselig omvæltning for hele A&K, som tager tid at fordøje”, siger Niels Jul Jakobsen og fortsætter:

”Dernæst er det vigtigt for mig at sige, at min tiltrædelse markerer en ny start i A&K. De forhold, der ligger til grund for udskiftningen, er der bundet knude på, og vi skal se fremad fra et nyt ståsted med nye muligheder og friske øjne.”

CEO i Jensen Gruppen Karsten Hjarsø tror fuldt og fast på, at den nye ledelse er det rigtige for fremtiden og vil bringe fornyet energi ind i A&K.

”Niels Jul Jakobsen er en meget kompetent ressource, som er kendt og vellidt både i huset, hos kunderne og i Jensen Gruppen,” siger han.