CLT-partnerskab finalist ved Procesprisen 2020

Vores partnerskab med Boligselskabet Sjælland, Vilhelm Lauritzen Architects og Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører er finalist ved Procesprisen 2020. Prisen uddeles til Building Awards den 5. november.

I fællesskab er vi i partnerskabet nu nået op på 292 CLT-boliger. 44 er færdiggjort og beboet, 176 er under opførelse og 72 er på tegnebrættet.

Optimering, digitale processer og ikke mindst store CO2-besparelser. Det er nogle af begrundelserne for, at Partnerskabet Bolig-træ nu står som finalist til prisen, der uddeles af Lean Construction-DK Netværket i samarbejde med Boligfonden Kuben.

“Boligselskabet Sjællands klare vision har resulteret i en løbende optimering fra projekt til projekt. Det særlige fokus på synergi- og gentagelseseffekter har givet gevinst på en lang række byggesager, ligesom det er lykkedes at dyrke synergierne imellem digitale projekteringsmetoder og moderne produktionsprincipper. Endelig har integrationen af CLT i projektet vist en vej til store CO2-besparelser i byggeriet”, siger Morten Skaarup Jensen fra Lean Construction-DK.

I Adserballe & Knudsen er vi stolte af nomineringen, ligesom vi er stolte af både projekterne og partnerskabet. Prisen uddeles den 5. november. De øvrige nominerede er Enemærke & Petersen a/s og LENDAGER GROUP.