Første spadestik på Læhegnet

Vi har taget første spadestik på Læhegnet i Albertslund Kommune, hvor borgmester Steen Christiansen fik lov til at gå dybt i jorden med en 30 tons gravemaskine.

I alt opfører vi 14.300 boligkvadratmeter til privat udlejning på Læhegnet. Byggeriet består af 51 rækkehuse med haver og terrasser og 100 etageboliger med store altaner. Med gode udearealer og kvalitetsboliger sigter projektet mod den kræsne lejer, der gerne vil bo i en foregangsby inden for bæredygtighed.

Til rejsegildet var der taler fra borgmester Steen Christiansen, Michael Brixhuus, partner og CEO hos SVANEN, Per Yderholm, partner og bygge- og udviklingschef i Core Property Management, ejendomschef Flemming Møller Hansen fra Coop Ejendomme og Thomas Willumsen, Sektionschef hos Adserballe & Knudsen.

Forventningen er, at de første lejere kan flytte ind i efteråret 2020. Adserballe & Knudsen er totalentreprenør på byggeriet. På rådgiversiden sidder P+P arkitekter og AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniøren. SANDKJÆR er bygherrerådgiver.