Adserballe & Knudsen tager stress seriøst

Arbejdstiderne er i dag flydende og arbejdsdagen i princippet grænseløs. Det vil vi ikke forsøge at bekæmpe, men vi skal som arbejdsplads lære at håndtere det. Som en form for fleksibilitet i faste rammer.

Vi ved fra tidligere trivselsundersøgelser, at mange af vores medarbejdere sætter pris på den frihed, de har til at tilrettelægge deres arbejde efter andre krav i hverdagen. Og ledelsen har fuld tillid til, at vores medarbejdere kan administrere det. Det giver større arbejds- og livsglæde med den øgede fleksibilitet, man opnår ved at kunne koble sig på og aftenen eller i weekenden, men det stiller samtidig krav til, at vi hver især formår at finde skellet mellem arbejdstid og fritid.

Adserballe & Knudsen ønsker at være en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives fysisk og psykisk. Vi vil have effektive medarbejdere i balance, der er robuste nok til at træffe velovervejede valg og handle på dem – både for sig selv og i arbejdsmæssig sammenhæng.

Vi bliver konstant udsat for situationer, der kan presse os, og hvor vores indflydelse er helt eller delvist begrænset. Derfor har vi sat fokus på forebyggelse og udarbejdet en stresspolitik samt en plan for stresshåndtering, hvis stressbelastning alligevel sker.

Du finder vores stresspolitik under ‘Om os’.