A&K vinder stor rammeaftale for Aarhus Kommune

Adserballe & Knudsen har vundet syv delaftaler i Aarhus Kommunes udbud af rammeaftale om håndværkerydelser. Dermed starter A&K forretning op i Jylland i foråret 2017.

Adserballe & Knudsen har efter ti års virksomhed under samme direktør fået solidt fodfæste på Sjælland og Fyn, og med tolv igangværende rammeaftaler samt længerevarende samarbejder, udgør afdelingen Service og Vedligehold en vigtig del af den årlige omsætning. Adserballe & Knudsen vil derfor tage skridtet videre og udvide sin forretning til Syd- og Midtjylland, og den vundne opgave for Aarhus Kommune bliver første spadestik.

Administrerende direktør for Adserballe & Knudsen, Karsten Hjarsø, ser udvidelsen mod vest som et centralt led i virksomhedens ekspansionsstrategi.

– Vi er vokset hurtigt, og det samme er størrelsen på de opgaver, vi tager hjem. Men vi ønsker også fortsat at fokusere ressourcer på vores tømrerkompetence, som er og bliver en væsentlig del af Adserballe & Knudsens DNA, siger Karsten Hjarsø.

Adserballe & Knudsens jyllandsafdeling har adresse i TDC-huset på Fiskergade i Aarhus midtby, og vil i første omgang primært beskæftige sig med tømrerarbejder for Aarhus Kommune. Rammeaftalen forventes at træde i kraft d. 1. april 2017.

Udover i Aarhus Kommune beskæftiger Service og Vedligehold cirka 80 faguddannede tømrere fordelt på kommuner og private virksomheder i Storkøbenhavn og øvrige dele af Sjælland og Fyn. Foruden service- og vedligeholdelsesaftaler udfører Adserballe & Knudsen større stor-, hoved- og totalentrepriser inden for både nybyg og renovering, herunder også på Grønland. Virksomheden omsætter for cirka 600 mio. kr.