A&K skriver historie med runde tal

Virksomhedens hidtil største nybygsag er landet med en totalentreprisekontrakt på 225 mio. kr. inkl. moms. Hermed markeres virksomhedens 10-års jubilæum med en skelsættende begivenhed.

En særlig sag markerer en lovende udvikling for Adserballe & Knudsen og Karsten Hjarsø, der netop i år runder et årti som administrerende direktør for entreprenørvirksomheden. Jubilæet kan nu krydres med en historisk stor sag inden for nybyggeri i totalentreprise, som omfatter cirka 14.000 m2 ungdomsboliger på Mariendalsvej på Frederiksberg for bygherre Triton Developement North ved Jesper Dam, og kontrakten er netop landet på direktørens bord.

– Med den størrelse, vi har opnået over de seneste ti år, er det fantastisk og helt på sin plads, at vi kan tage en kontrakt hjem på nybyggeri i den størrelsesorden. Det markerer en udvikling i virksomheden, som vi har set frem til at dele med vores omverden, siger Karsten Hjarsø.

Bygherrerådgiver er BYR GRUPPEN, mens Adserballe & Knudsens rådgivere består af arkitekterne C.F. Møller og ingeniørerne MOE.

Byggetiden på totalentreprisen er berammet til en varighed på 1,5 år. Mariendalsvej er Adserballe & Knudsens tredje totalentreprise i 2016. I Farum ombygger virksomheden Solvangskolen for 25 mio. kr., mens en sag til 128 mio. kr. for det amerikanske forsvar er startet op i juli på Thule Airbase i Grønland.

Visualisering: C. F. Møller