Teglholmen Piers, København

Nybyggeri af boliger

På Teglholmen i Københavns Sydhavn opfører REKA GRUPPEN i samarbejde med KPC i alt 45 eksklusive boliger på fem nyanlagte moler. I hver af de fem karréer opføres syv boliger som townhouses og to boliger som to-planslejligheder.

Kort om projektet

Molerne rækker direkte ud i havneløbet og har udsigt til boligtårnet Metropolis, havnebadet Koralbadet og boligforeningen Nokken.

Havnerækkehusene har takkede tagetager og trækker på maritim inspiration fra de lange kanonbåds- og masteskure på Holmen i den modsatte ende af havnen. Boligerne er tegnet af Aarstiderne Arkitekter i samarbejde med Holscher Nordberg.

Samlet opføres 6.000 etagemeter. Adserballe & Knudsens afdeling for Håndværk er ansvarlig for tømrer- og snedkerarbejdet, der blandt andet består af facadebeklædning, vinduesmontage og indvending aptering. Sagen er vundet efter forhandling.

Proces

Adserballe & Knudsen udfører sagen for totalentreprenør KPC, som vores afdeling for Håndværk har gennemført flere fagentrepriser for, herunder to sager på tilstødende byggefelter på Teglholmen.

Der er udviklet et tillidsfuldt samarbejde mellem A&K og KPC, der medfører, at de faglige entrepriser kan gennemføres med både høj effektivitet og høj kvalitet.

Der stilles med et rutineret tømrersjak, som mander op og ned løbende igennem processen. Tømrerne kommer til Teglholmen Piers fra andre KPC-sager og har således kendskab til de arbejdsgange og procedurer, der gør sig gældende her.

Arbejderne udføres 100 % i egenproduktion. Sagen er vundet igennem forhandling.

Rendering: Årstiderne Arkitekter

Rendering: Årstiderne Arkitekter

Teknisk beskrivelse

Adserballe & Knudsens tømrere står indvendigt for aptering af døre, gipsvægge og lofter.

Herudover udføres vinduesmontage i facaden, samt montering af facadebeklædning i træ. Der laves lette facader i stuen i alle fem blokke.