Comwell Portside, Nordhavn

Nybyggeri af hotel

Adserballe & Knudsen udfører tømrer- og snedkerentreprisen på nyt konferencehotel i Københavns Nordhavn. Comwell Hotel har en attraktiv beliggenhed nær metrostation og krydstogtterminal.

Kort om projektet

Adserballe & Knudsen udfører arbejdet i fagentreprise for totalentreprenør KPC, og sagen er vundet efter forhandling. Byggeriet udføres minimum til DGNB sølvcertificering, og det vil stå klar til de første gæster i 2020.

Etableringen af hotellet opføres i et joint venture mellem AP Pension og det finske pensionsselskab Keva.

Comwell Hotel er inspireret af havnens historiske pakhuse med de karakteristiske og enkle vinduessætninger og skodder. Hotellet er tegnet af Arkitema Architects.

Konferencehotellet kommer til at rumme 493 værelser samt 18 konference- og møderum. Under bygningen etableres en p-kælder med plads til 90-100 biler. Det markante hotel bliver på i alt 7 etager.

Proces

Håndværk, Adserballe & Knudsens afdeling for fagentrepriser, udfører sagen for totalentreprenør KPC. I afdelingen er der fast tilknyttet cirka 25 tømrere, herunder 2-3 lærlinge, som skifter rundt mellem A&K’s fagentrepriser efter endt arbejde.

Den faste bemanding sikrer en høj kvalitet i udførelsen og høj ensartethed i processerne.

Comwell Hotel er én ud af flere sager, som afdelingen udfører for KPC. Der er udviklet et tillidsfuldt samarbejde mellem A&K og KPC, der medfører, at de faglige entrepriser kan gennemføres med både høj effektivitet og i høj kvalitet.

Der stilles med et rutineret tømrersjak, og i gennemsnit vil der være 12 mand på sagen. Arbejderne udføres 100 % i egenproduktion. Sagen er vundet igennem forhandling.

Teknisk beskrivelse

A&K’s tømrere står for det indvendige tømrer- og snedkerarbejde, hvilket indebærer montage af gipsvægge og forskellige lofter, samt indvendig snedkeraptering.

I alt monteres 14.000 m2 vægge, 12.000 m2 lofter og 1.500 stk. døre.